Logo DuikReizen
Leren duiken in Hurghada Colona Divers 4 Afbeelding Leren duiken in Hurghada Colona Divers 4
Leren duiken in Hurghada Colona Divers 4 ****
Bestemming: Rode Zee leren duiken - Leren Duiken in Hurghada
Leren duiken in Hurghada Colona Divers 4 ****8 Dagen

4* Tijdens uw duikreis in Hurghada wilt u graag genieten van het comfort van een 4 sterren accommodatie. Door de vele mogelijkheden die er zijn in Hurghada kunnen we ons voorstellen dat het maken van een keuze moeilijk is. Wanneer u deze reis inclusief duiken bij ons boekt, zoeken wij de beste mogelijkheid voor u uit. De kamers bij alle hotels zijn in ieder geval voorzien van een badkamer met bad of douche en toilet.Colona Divers

De duikschool Colona Divers biedt verbazingwekkende duikervaringen voor zowel beginners als gevorderden. U vindt de duikschool op het strand van het Magwish Resort Village. De PADI Gold Palm duikschool beschikt over meer dan 50 volledige duikuitrustingen, twee klaslokalen met airconditioning en een grote kamer voor de uitrusting van de gasten. Wilt u leren duiken, of heeft u al ervaring met het duiken? Bij Colona Divers bent u aan het goede adres voor een onvergetelijke duikervaring.

Leren duiken

De PADI Open Water Diver Cursus is de beginnerscursus van PADI waarbij u alle grondbeginselen van het duiken leert. De cursus bestaat uit een theoriedeel, 5 korte duiken in het zwembad en 4 duiken in de open zee. Meestal duurt de cursus 4 dagen en na afloop ontvangt u het Open Water Diver Brevet van PADI, waar u wereldwijd mee terecht kunt in de toekomst.

Tegen een toeslag van €299,- per persoon kunnen we deze Open Water Cursus voor u reserveren. De cursus is inclusief gebruik van duikuitrusting. Ter plaatse betaalt u het brevet (ca. 35 euro). Het lesboek (ca. 60 euro incl. DVD) kunt u zowel ter plaatse als bij ons van tevoren aanschaffen.

Overige cursussen

  • PADI Advanced Open Water Diver Cursus €220,-Hotels

U verblijft op basis van de All Inclusive-formule. Dit houdt in dat alle maaltijden, lokale drankjes en hapjes en vele sportmogelijkheden zijn inbegrepen in de reissom op de door het hotel aangegeven tijden. Uitzondering hierop zijn buitenlands geïmporteerde dranken en sporten als duiken en gemotoriseerde sporten.

De prijzen op onze website zijn inclusief vlucht, accommodatie en duikpakket.Locatie


Inclusief
  • Retourvlucht - Hurghada en v.v.
  • Luchthavenbelasting
  • Transfers van de luchthaven naar Hurghada en v.v.
  • 7 overnachtingen
  • Duiken naar aanleiding van het programma


Overige Informatie

Gezondheid

Om een duikcursus te doen dient u over een goede gezondheid te beschikken. Klik hier om een PADI Medical Statement te downloaden. Indien u een van de vragen op de lijst met 'ja' beantwoordt, dient u een (duik)arts te raadplegen alvorens u kunt beginnen met duiken (medische verklaring). Indien alle vragen met 'nee' beantwoord worden, wordt ter plaatse gevraagd dit document te ondertekenen en hoeft u geen arts te bezoeken.


E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail


© Copyright 2008-2021  duikvakantieegypte.nl