Logo DuikReizen
Leren duiken in Hurghada 4 inclusief PADI Open Water Course Afbeelding Leren duiken in Hurghada 4 inclusief PADI Open Water Course
Leren duiken in Hurghada 4 inclusief PADI Open Water Course ****
Bestemming: Rode Zee leren duiken - Leren Duiken in Hurghada
Leren duiken in Hurghada 4 inclusief PADI Open Water Course ****8 Dagen

Deze reis is ideale manier om uw duikbrevet te halen! Als u altijd al heeft willen leren duiken, nieuwe avonturen wil gaan beleven of simpelweg wil genieten van de prachtige onderwaterwereld, dan is dit waar het allemaal begint. De PADI Open Water Diver cursus is 's werelds populairste duikcursus en heeft al miljoenen mensen geïntroduceerd in de duiksport!Wat houdt de PADI Open Water Cursus in?

De PADI Open Water Diver Cursus is de beginnerscursus van PADI waarbij u alle grondbeginselen van het duiken leert. De cursus bestaat uit een theoriedeel, 5 korte duiken in het zwembad en 4 duiken in de open zee. Na afloop ontvangt u het Open Water Diver Brevet van PADI, waar u wereldwijd mee terecht kunt in de toekomst.

Wij hebben voor u een speciale aanbieding samengesteld waarmee u tegen een zeer interessante prijs uw duikbrevet kunt halen in de prachtige Rode Zee. Combineer een heerlijke zonvakantie in Hurghada met het behalen van uw duikbrevet!

De PADI Open Water cursus wordt gegeven in kleine groepjes onder begeleiding van een ervaren en goed getrainde duikinstructeur. Bij de cursus is het gebruik van de benodigde duikuitrusting inbegrepen.

Inhoud PADI Open Water duikcursus (ca. 4 dagen)

Dag 1

U wordt s' morgens opgehaald vanuit uw hotel en naar het duikcentrum gebracht voor de eerste cursusdag, waarbij u begint met de theorieles.

Dag 2

Deze dag zult u met de duikuitrusting gaan oefenen in het zwembad. U maakt kennis met de duikapparatuur en leert hoe u deze moet gebruiken in het water.

Dag 3 en 4

Deze dagen zult u, onder begeleiding van een gediplomeerde duikinstructeur, de eerste duiken gaan maken in de open zee. De duiken worden veelal gedaan vanaf een boot, maar kunnen ook vanaf de kant plaatsvinden. Er zal een wereld voor u open gaan als u de prachtige onderwaterwereld van de Rode Zee van dichtbij kan gaan bekijken!

Lesmateriaal

Bij de cursus zijn het lesboek (met duiktabel), logboek en de certificatiekosten voor het brevet niet inbegrepen. U heeft een Open Water Diver Manual en duiktabel nodig. Deze kunt u reeds in Nederland aanschaffen bij bijvoorbeeld een PADI duikwinkel bij u in de buurt of ter plaatse bij de duikschool (kosten ca. 40 euro).

Het brevet

Na afronding van de drie onderdelen ontvangt u uw eigen PADI Open Water Diver brevet. Hiermee kunt u wereldwijd terecht bij duizenden duikcentra waar u kunt genieten van de onderwaterwereld of uw duikopleiding voortzetten! De kosten van het certificaat betaalt u ter plaatse (ca. 35 euro).

Toelatingseisen

In principe kan iedereen vanaf 10 jaar deelnemen aan de PADI Open Water cursus. U dient wel over een goede gezondheid te beschikken. Bij twijfel raden we u aan contact op te nemen met uw (huis)arts.

Een doktersverklaring is in Egypte niet verplicht. Bij de duikschool wordt u gevraagd een vragenlijst in te vullen. Indien u alle vragen met 'nee' kunt beantwoorden, kunt u deelnemen aan de cursus. Als u een of meerdere vragen met 'ja' beantwoordt, dan is een aanvullende medische verklaring wel nodig en kunt u alleen deelnemen als u in het bezit bent van een recente en ondertekende doktersverklaring.

Klik hier voor een voorbeeld van een medische vragenlijst.

 

 

 Hotels

U verblijft in een eenvoudige 4-sterren accommodatie op basis van all inclusive. U wordt in de ochtend door de duikschool opgehaald en naar het duikcenter gebracht voor de cursusdagen. Na afloop van de cursusdag wordt u weer terug naar uw hotel gebracht. Het vervoer van/naar de duikschool is inbegrepen. Wanneer u wil verblijven in een specifieke accommodatie, dan kunnen wij tegen een eventuele meerprijs de reis naar uw wens aanpassen. Onze reserveringsafdeling staat u graag te woord en informeert u graag over de mogelijkheden.Vluchten

U vliegt aan op de luchthaven van Hurghada. De vluchten worden uitgevoerd door verschillende luchtvaartmaatschappijen en zijn veelal met vertrek vanaf Amsterdam/Schiphol. Het kan voorkomen dat er een tussenlanding wordt gemaakt. Wenst u vanaf een andere luchthaven te vertrekken (bijv. Brussel, Eindhoven of Dusseldorf), dan informeren wij u graag over de mogelijkheden. De prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse. Als dit tarief niet meer beschikbaar is, kan er een vluchttoeslag gelden. Mocht dit het geval zijn, dan informeren wij u hier uiteraard eerst over, voordat wij uw boeking definitief maken.Inclusief

Deze 8-daagse pakketreis inclusief:

 • Retourvluchten Amsterdam - Hurghada
 • Luchthavenbelasting
 • Transfers van de luchthaven naar uw hotel en terug
 • 7 nachten verblijf in een 4-sterren accommodatie
 • Verzorging op basis van all inclusive
 • PADI Open Water Diver Cursus
 • Gebruik van de benodigde duikuitrusting


Exclusief

Bijkomende kosten:

 • Ruimbagage, tarieven afhankelijk van luchtvaartmaatschappij en gewicht.
 • Evt. reis- en of annuleringsverzekering
 • visumkosten ter plaatse (bij aankomst op de luchthaven), ca 28 euro p.p.
 • Lesboek & certificeringskosten ter plaatse ca. 75 euro p.p.
 • Voor de duikdagen op de boot kunt u aan boord lunch & drankjes kopen. Kosten ca. 7,50 euro p.p.
 • Red Sea Tax, ca. 3 euro p.p.p.d.
 • Extra duiken na afronding van de cursus


Overige Informatie

Beschikbaarheid

Reserveringen kunnen wij pas definitief aan u bevestigen nadat wij de beschikbaarheid gecontroleerd hebben. Reserveringen blijven tot telefonische en schriftelijke bevestiging onder voorbehoud. We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.


E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail


© Copyright 2008-2021  duikvakantieegypte.nl