Logo DuikReizen
Leren duiken In Marsa Alam Afbeelding Leren duiken In Marsa Alam
Leren duiken In Marsa Alam **
Bestemming: Rode Zee leren duiken - Leren Duiken in Marsa Alam
Leren duiken In Marsa Alam **8 Dagen

Tijdens de Open Water Diver Cursus leert u alles wat u moet weten om te kunnen beginnen met duiken. De cursus bestaat uit een theorie gedeelte dat afgesloten wordt met een examen, 5 korte duiken in ondiep, beschermd water en 5 duiken in de zee. U doet, onder begeleiding van uw instructeur, een aantal oefeningen waarmee u uw duikvaardigheid traint.Leren duiken In Marsa Alam 2*

Tijdens de Open Water Diver Cursus leert u alles wat u moet weten om te kunnen beginnen met duiken. De cursus bestaat uit een theorie gedeelte dat afgesloten wordt met een examen, 5 korte duiken in ondiep, beschermd water en 5 duiken in de zee. U doet, onder begeleiding van uw instructeur, een aantal oefeningen waarmee u uw duikvaardigheid traint. Tijdens de cursus is er voldoende tijd om te genieten van de adembenemende onderwaterwereld van de Rode Zee; vele koraalsoorten, kleurige vissen en anemonen vormen het decor van deze onvergetelijke ervaring. Tussen de duiken door geniet u van heerlijk eten en studeert u wat in de zon onder genot van een verfrissend drankje. Na afloop van de cursus ontvangt u uw PADI Open Water Diver brevet, waarmee u wereldwijd kunt blijven duiken.

Uw verblijf in het Deep South Diving Camp zal ongetwijfeld zorgen voor prachtige herinneringen. De ecolodge ligt in een onbedorven omgeving en het duikwater behoort tot het beste van de Rode Zee. Het ecosysteem wordt intact gehouden door het personeel en haar milieubewuste gasten; het huisrif is prachtig kleurrijk en vol met leven.

Toeslagen Duikuitrusting

  • Per 1 november 2010 maakt de duikuitrusting geen onderdeel meer uit van de
    standaard ruimbagage, maar geldt een tarief van € 20,00 per enkele reis per duikuitrusting van minimaal 3 kg en maximaal 15 kg. Indien de duikuitrusting minder dan 3 kg weegt, is de uitrusting onderdeel van het totale bagagevrijdom. Indien de duikuitrusting het maximaal gewicht van 15 kg overschrijdt, geldt voor de kilo's boven de 15 kg het overbagagetarief. De kosten voor overbagage bedragen € 10,- per kg per enkele reis.Hotels

Ligging

Het Deep South Diving Camp is 14 km ten zuiden van Marsa Alam gelegen, vlakbij het oude visserdorpje Marsa Tondoba en direct aan het strand. De luchthaven ligt op 80 kilometer afstand.

Faciliteiten

Beach lounge, restaurant, kluisjes, duikcentrum, WiFi internet (tegen betaling)

Kamers

Ongeveer 12 hutten en 8 chalets, in Afrikaanse stijl gebouwd, met rieten daken. De accommodatie is zeer eenvoudig maar verzorgd. Hutten hebben gedeeld sanitair, de chalets hebben een eigen toilet en badkamer. Hutten en chalets hebben twee eenpersoonsbedden. 220 Volt electriciteit is beschikbaar tijdens de tijden dat de generator aanstaat, ongeveer van 06.00-13.00 uur en van 15.00-2.00 uur.

Verzorging

U verblijft hier op basis van Volpension. Mineraalwater is inbegrepen. Overige drankjes zijn voor eigen rekening.Inclusief

8- daagse vliegreis inclusief:

  • vluchten Amsterdam - Marsa Alam - Amsterdam
  • luchthaventransfers
  • 7 nachten verblijf in het Deep South Diving Camp o.b.v. Volpension
  • Open Water Diver Cursus inclusief gebruik van duikuitrusting


Exclusief

Bijkomende kosten ter plaatse

  • visumkosten 25,- euro
  • studieboek en certificaat 50,- euro
  • extra duiken buiten cursus om 35,- euro per dag

Alle bijkomende kosten dienen ter plaatse te worden voldaan.Overige Informatie

Overige informatie

Om een Open Water Diver Cursus te doen dient u over een goede gezondheid te beschikken. Klik hier om een PADI Medical Statement te downloaden. Indien u een van de vragen op de lijst met 'ja' beantwoordt, dient u een (duik)arts te raadplegen alvorens u kunt beginnen met duiken (medische verklaring). Indien alle vragen met 'nee' beantwoord worden, wordt ter plaatse gevraagd dit document te ondertekenen en hoeft u geen arts te bezoeken.

Houdt u er rekening mee dat het woestijnklimaat in Egypte overdag erg warm kan zijn en 's nachts zeer koel. Om fit te blijven tijdens en na het duiken, raden wij u aan voorbereid op vakantie te gaan. Zonnebrandcreme, hoofddeksels en een warm vest behoren tot de standaard bagage. Daarnaast raden we u aan een zaklamp mee te nemen. Handdoeken dient u zelf mee te nemen.

Het is mogelijk om het theoriegedeelte van de cursus in Nederland al af te ronden zodat u ter plaatse optimaal van uw vakantie kunt genieten. Dit kan via de website van PADI. Vraag bij onze reserveringsafdeling naar de mogelijkheden.


E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail


© Copyright 2008-2021  duikvakantieegypte.nl