Logo DuikReizen
Leer duiken in Marsa Alam Werner Lau Afbeelding Leer duiken in Marsa Alam Werner Lau
Leer duiken in Marsa Alam Werner Lau ****
Bestemming: Rode Zee leren duiken - Leren Duiken in Marsa Alam
Leer duiken in Marsa Alam Werner Lau ****8 Dagen

Met een perfecte service afgestemd om de wensen van de duikers en hun enthousiasme voor de wereld onder het wateroppervlakte onderscheid Werner Lau zich van de andere duikscholen in Marsa Alam. Sinds 2007 heeft Werner Lau een duikschool in het Oasis Resort. Ze geven cursussen voor beginnende duikers, er kan gedoken worden bij het huisrif, of er kunnen verschillende boottripjes geboekt worden. Het duikgebied rond Marsa Alam wordt gezien als een van de mooiste ter wereld. Wanneer u gaat duiken met Werner Lau zullen de gidsen ervoor zorgen dat u zoveel mogelijk van al het mooist te zien krijgt.Leren Duiken?

De PADI Open Water Diver Cursus is de beginnerscursus van PADI waarbij u alle grondbeginselen van het duiken leert. De cursus bestaat uit een theoriedeel, 5 korte duiken in het zwembad en 4 duiken in de open zee. Meestal duurt de cursus 4 dagen en na afloop ontvangt u het Open Water Diver Brevet van PADI, waar u wereldwijd mee terecht kunt in de toekomst.

De kosten van de PADI Open Water Diver Cursus zijn ca. €300,- per persoon. De cursus is inclusief gebruik van duikuitrusting. Ter plaatse betaalt u het brevet (ca. 35 euro). Het lesboek (ca. 60 euro incl. DVD) kunt u zowel ter plaatse als bij ons van tevoren aanschaffen.

Overige cursussen

  • Advanced Adventurer Diver €220,-

De curcus is inclusief gebruik van duikuitrusting tijdens de cursus

Gezondheid

Om een duikcursus te doen dient u over een goede gezondheid te beschikken. Klik hier om een PADI Medical Statement te downloaden. Indien u een van de vragen op de lijst met 'ja' beantwoordt, dient u een (duik)arts te raadplegen alvorens u kunt beginnen met duiken (medische verklaring). Indien alle vragen met 'nee' beantwoord worden, wordt ter plaatse gevraagd dit document te ondertekenen en hoeft u geen arts te bezoeken.Inclusief
  • Retourvluchten Amsterdam – Marsa Alam en v.v.
  • Transfers van de luchthaven naar uw hotel en v.v.
  • 7 overnachtingen in een 5-sterren accommodatie
  • Verzorging op basis van all inclusive
  • PADI Open Water Diver Cursus incl. gebruik van duikuitrusting

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail


© Copyright 2008-2021  duikvakantieegypte.nl