Logo DuikReizen
Leer duiken in Marsa Alam 3 Afbeelding Leer duiken in Marsa Alam 3
Leer duiken in Marsa Alam 3 ***
Bestemming: Rode Zee leren duiken - Leren Duiken in Marsa Alam
Leer duiken in Marsa Alam 3 ***8 Dagen

U wilt graag gaan duiken in Marsa Alam en verblijven in een 3 sterren accommodatie. Er zijn echter veel verschillende hotels waaruit u kunt kiezen in Marsa Alam. Wanneer u deze reis bij ons boekt, zoeken wij voor u de beste prijs en kwaliteitverhouding in de periode die u op reis wilt.Duiken in Marsa Alam

Alle 3 sterren hotels die we aanbieden in Marsa Alam, zijn direct aan of nabij de Rode Zee gelegen. De kamers zijn eenvoudig en netjes ingericht en voorzien van badkamer met bad/douche en toilet. Elk hotel biedt als standaard faciliteit een zwembad. Bij de aanbiedingsprijs is het ontbijt en diner inbegrepen.

Leren Duiken?

De PADI Open Water Diver Cursus is de beginnerscursus van PADI waarbij u alle grondbeginselen van het duiken leert. De cursus bestaat uit een theoriedeel, 5 korte duiken in het zwembad en 4 duiken in de open zee. Meestal duurt de cursus 4 dagen en na afloop ontvangt u het Open Water Diver Brevet van PADI, waar u wereldwijd mee terecht kunt in de toekomst.

De kosten van de PADI Open Water Diver Cursus zijn ca. €269,- per persoon. De cursus is inclusief gebruik van duikuitrusting. Ter plaatse betaalt u het brevet (ca. 35 euro). Het lesboek (ca. 60 euro incl. DVD) kunt u zowel ter plaatse als bij ons van tevoren aanschaffen.

Overige cursussen

  • PADI Referal Cursus €176,-
  • PADI Advanced Open Water Cursus €280,-

Alle cursussen zijn inclusief gebruik van duikuitrusting tijdens de cursusLocatie


Inclusief
  • Retourvluchten Amsterdam – Marsa Alam en v.v.
  • Transfers van de luchthaven naar uw hotel en v.v.
  • 7 overnachtingen in een 5-sterren accommodatie
  • Verzorging op basis van all inclusive
  • PADI Open Water Diver Cursus incl. gebruik van duikuitrusting


Exclusief

Bijkomende kosten Marsa Alam

  • rifbelasting per dag 3 euro per duiker/snorkelaar (ter plaatse)
  • Warme lunch aan boord incl. frisdrank, koffie, thee 5,50 euro p.p.p. dag (ter plaatse)


Overige Informatie

Gezondheid

Om een duikcursus te doen dient u over een goede gezondheid te beschikken. Klik hier om een PADI Medical Statement te downloaden. Indien u een van de vragen op de lijst met 'ja' beantwoordt, dient u een (duik)arts te raadplegen alvorens u kunt beginnen met duiken (medische verklaring). Indien alle vragen met 'nee' beantwoord worden, wordt ter plaatse gevraagd dit document te ondertekenen en hoeft u geen arts te bezoeken.


E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail


© Copyright 2008-2021  duikvakantieegypte.nl