Logo DuikReizen
Leer duiken in El Gouna Afbeelding Leer duiken in El Gouna
Leer duiken in El Gouna ***
Bestemming: Rode Zee leren duiken - Leren Duiken in El Gouna
Leer duiken in El Gouna ***8 Dagen

U wilt graag gaan duiken in El Gouna en verblijven in een 3 sterren accommodatie. Er zijn echter veel verschillende hotels waaruit u kunt kiezen in El Gouna. Wanneer u deze reis bij ons boekt, zoeken wij voor u de beste prijs en kwaliteitverhouding in de periode die u op reis wilt.Duiken in El Gouna

Alle 3 sterren hotels die we aanbieden in El Gouna, zijn direct aan of nabij de Rode Zee gelegen. De kamers zijn eenvoudig en netjes ingericht en voorzien van badkamer met bad/douche en toilet. Elk hotel biedt als standaard faciliteit een zwembad. Bij de aanbiedingsprijs is het ontbijt en diner inbegrepen.

De prijzen op onze website zijn inclusief vlucht, accommodatie en duikpakket.

Leren duiken

De PADI Open Water Diver Cursus is de beginnerscursus van PADI waarbij u alle grondbeginselen van het duiken leert. De cursus bestaat uit een theoriedeel, 5 korte duiken in het zwembad en 4 duiken in de open zee. Meestal duurt de cursus 4 dagen en na afloop ontvangt u het Open Water Diver Brevet van PADI, waar u wereldwijd mee terecht kunt in de toekomst.

Tegen een toeslag van €269,- per persoon kunnen we deze Open Water Cursus voor u reserveren. De cursus is inclusief gebruik van duikuitrusting. Ter plaatse betaalt u het brevet (ca. 35 euro). Het lesboek (ca. 60 euro incl. DVD) kunt u zowel ter plaatse als bij ons van tevoren aanschaffen.

Overige cursussen

  • PADI Referral €135,-
  • PADI Advanced Open Water Diver €225,-

Gezondheid

Om een duikcursus te doen dient u over een goede gezondheid te beschikken. Klik hier om een PADI Medical Statement te downloaden. Indien u een van de vragen op de lijst met 'ja' beantwoordt, dient u een (duik)arts te raadplegen alvorens u kunt beginnen met duiken (medische verklaring). Indien alle vragen met 'nee' beantwoord worden, wordt ter plaatse gevraagd dit document te ondertekenen en hoeft u geen arts te bezoeken.

Duikgebied

El Gouna is een klein knus plaatsje aan de Rode Zee. In El Gouna schijnt bijna het hele jaar de zon. Hierdoor is het de perfecte plaats voor een (duik)vakantie! U vindt hier prachtige kleurrijke koraalriffen en de beroemde duikplaatsen Ras Mohamed en Elphinstone. El Gouna is een stuk rustiger dan Hurghada waardoor je hier meer kans hebt om schildpadden en dolfijnen te zien.Inclusief
  • Retourvlucht - El Gouna en v.v.
  • Luchthavenbelasting
  • Transfers van de luchthaven naar uw hotel en v.v.
  • 7 overnachtingen
  • Duiken naar aanleiding van het programma

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail


© Copyright 2008-2021  duikvakantieegypte.nl