Logo DuikReizen
Over duikvakantieegypte.nl

duikvakantieegypte.nl werkt samen met Duikreizen.nl

De naam Duikreizen.nl klinkt u wellicht bekend in de oren, iets wat niet verwonderlijk is, omdat we al enkele tientallen jaren succesvol actief zijn als reisbureau. Onze jarenlange ervaring heeft enorm bijgedragen aan onze expertise. Dat we niet hebben ingeleverd qua innovatie blijkt uit het feit dat we tegenwoordig als online reisbureau voor u klaar staan. U kunt 24/7 bij ons boeken, heerlijk vanuit uw eigen huis, vanuit kantoor of misschien wel terwijl u onderweg bent. Ons brede aanbod biedt u meer overzicht, vrije keuze en uitzonderlijk veel gemak.

Om u als klant the best of the best te kunnen bieden, is het niet alleen noodzakelijk dat wij beschikken over een groot aanbod aan locaties en arrangementen, maar minstens even belangrijk is het om ervoor te zorgen dat u deze reizen tegen een zo gunstig mogelijk tarief bij ons kunt boeken. Duikreizen.nl weet dit in de praktijk te brengen door u de reizen van alle grote touroperators, tegen een scherp tarief aan te bieden.
Bijzonder aan de service van Duikreizen.nl is dat u niet alleen kunt kiezen uit de bestemmingen die reeds online staan: heeft u specifieke wensen of stelt u liever zelf een pakket samen, dan levert Duikreizen.nl u maatwerk. Wij gaan graag een stapje verder dan de andere reisbureaus en zoeken met u mee naar uw ideale vakantie.

Voor uw en onze zekerheid Duikreizen.nl is aangesloten bij:

Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR 4897)
en
Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR 3001).
Zo kunt u te allen tijde vertrouwen op kwaliteit en financiële zekerheid.

Duikreizen.nl
T: 020 57 33 230 (Nederland)
T: +32(3)8080586 (België)
E: info@Duikreizen.nl

De Boelelaan 771
1082 RT Amsterdam

KvK: 20105714
BTW: NL8121.70.763.B.01

© Copyright 2008-2021  duikvakantieegypte.nl